Social Icons

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας,
βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην
πρώτη. Στις 20 που ο Ερμής ανάδρομος περνάει στο ζώδιό σας, αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις 9 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας. Δε σας χρειάζονται λεκτικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για να πετύχετε αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη ενώ δε θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Όλα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπάρχοντες στόχους σας, αλλά και να προσφέρουν τις ιδέες για καινούριους. Στις 21 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανεβασμένη θα σας προετοιμάσει για επικείμενες εξορμήσεις. Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω. Στις 15 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας για τη χρονιά που έρχεται. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές, αλλά και να μην είστε απόλυτοι αλλά ούτε και παρορμητικοί. Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σας αποτελούνται από τα κρυολογήματα της εποχής, την κακή διατροφή και την κατάχρηση του αλκοόλ. Περιορίστε τις περιττές σας συνήθειες γιατί εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας. Πρέπει σε κάθε σας βήμα να γίνετε αισθητή η ομορφιά σας αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο. Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό σας τομέα, να φανείτε και κυρίως να πετύχετε στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύστε με τη δημιουργικότητά που σας διακρίνει τους οικονομικούς σας πόρους και την ικανότητά σας της αναδιοργάνωσης. Στις αναποδιές ή ταλαιπωρίες, αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια με τρίτους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας ή επηρεάζουν τα συμφέροντά σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 26 στον Ταύρο, θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην ξεπεράσετε τα όρια, αλλά να προσπαθείτε να ζείτε με μέτρο, αρμονία και να βαδίζετε στη μέση οδό. Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί. Διεκδικήστε κάποια από τα χαμένα δικαιώματά σας. Ύστερα από ένα εξαιρετικά μακρύ διάστημα με πολλές επιβαρύνσεις που περάσατε, μπορείτε να πετύχετε την ψυχική και σωματική ευεξία, όπως επίσης και την ενίσχυση των σχέσεών σας, αλλά και την αξιοποίηση δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στις 11 στο ζώδιό σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής. Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας. Ασχέτως σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε αυτή τη στιγμή αυτός ο μήνας θα σας μείνει αξέχαστος. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να έχετε διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση. Απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να δείτε τη θετική πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 5 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους. Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μία δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας. Πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες. Στις 20 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούριες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει από πλευράς τύχης σε αυτόν τον τομέα, αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι οι φορείς της χαράς ή της ταλαιπωρίας μας. Επίσης, δε θα ήταν κακή ιδέα να αξιοποιήσετε την καλή περίπτωση μιας σχέσης που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Στις 28 που η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση.


ΙΧΘΥΣ: Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι’ αυτά που δε ζητήσατε, γι’ αυτά που σας λείπουν ή γι’ αυτά που χάσατε μέχρι τώρα. Στις 3 που η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη στο ζώδιό σας, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του. Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας.