Social Icons

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες. Όταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές ακόμα και οι μη επιθυμητές θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε.

ΛΕΩΝ: Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν τα πρότυπα που έχετε δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά. Ίσως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλετε για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε. Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα.