Social Icons

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει. Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές. Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας. Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μπείτε μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο. Η συνεργασία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια των ατόμων που σας περιβάλλουν και θα δείτε ότι θα σας είναι αρκετά χρήσιμη. Εάν δώσετε περισσότερο βάρος στον οικονομικό σας τομέα, θα ανακαλύψετε νέους πόρους.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες αλλά να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποβάλετε ότι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας. Αφοσιωθείτε σε ότι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις. Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους.


ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.