Social Icons

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή 27/9 έως 3/10/15

ΚΡΙΟΣ: Με την ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 28, αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων. Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε βαθιές εντυπώσεις από αυτή την ψυχική ανταλλαγή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και το θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δε θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας με την αγάπη από συνήθεια. Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται  και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε, αρχίζουν να καρποφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 28, μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις. Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Μειώνονται τα λάθη και τις αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο αποτελεσματικό σας όπλο θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Αποβάλετε κάθε μορφής τελειομανία, καχυποψία ή την υπερβολική αυστηρότητα.  Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, για να βρείτε μια άκρη ή για να φύγετε πιο ήσυχοι για τις διακοπές σας. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν.

ΖΥΓΟΣ: Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί. Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι και πιο ερωτεύσιμοι, γιατί έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 28, θα σας θυμίσει πως με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς. Πρέπει  να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια από όλους. Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει. Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.