Social Icons

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα.