Social Icons

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις. Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η κριτική δε σας βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων. Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν.


ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα.