Social Icons

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, αγνοήστε τυχόν ιδιοτροπίες του. Αξιοποιήστε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει για αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δε θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να σας εμφανιστούν δυσάρεστε συμπτώματα στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε το ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και το ρόλο που παίζει ο κάθε ένας με εσάς.

ΛΕΩΝ: Ο δυναμισμός και η γοητεία σας, θα διατηρήσουν την ηγετική σας θέση μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να μπουν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση.

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δε γίνεται να κάνει ότι θέλετε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προστατέψτε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά από κακόβουλα άτομα. Επανεξετάστε ότι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί μόνο έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμα είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε.


ΙΧΘΥΣ: Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα. Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.