Social Icons

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Θα αναλάβετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευθύνες σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Έτσι και αλλιώς η αίσθηση του καθήκοντος σας ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε γρήγορα και έξυπνα, προνοήστε για αυτά που θέλετε να πετύχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και αν νομίζετε πως τα όνειρα και οι στόχοι σας αργούν να πάρουν μορφή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να νιώσετε πιο παραγωγικοί. Απαλλαγείτε το συντομότερο από το άγχος σας και μην ξεσπάτε το θυμό σας στους άλλους, αφού αυτή η αντίδραση δε σας οδηγεί πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα καινούριο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί μόνο έτσι θα ανταποκριθείτε καλύτερο και με το μικρότερο κόστος.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις για αυτό το μήνα, γιατί δεν πρόκειται να είστε συνεπείς. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν, ενώ η εμπειρία σας μπορεί να βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν, δε θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που θέλετε. Ρυθμίστε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά προχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα και πως θα βελτιώσετε τις συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα, καθώς μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκριθείτε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά αν το κάνετε συνήθεια με το χρόνο θα σας κουράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Όσο και να αν θα σας είναι αναπόφευκτες οι υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να βοηθηθείτε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις τις οποίες μέχρι τώρα τις αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλετε να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πράξετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα και έχουν σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες και οι ενέργειές σας θα επιβραβευτούν. Όμως, συγκρατήστε την ανυπομονησία σας, για να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.


ΙΧΘΥΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε σταθερότητα στις απόψεις σας για να μην χαλάσετε τις συνεργασίες σας.