Social Icons

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο σταθερός σας σύμβουλος πρέπει να είναι ο ρεαλισμός και όχι η ματαιοδοξία. Κάντε υπομονή στις δυσκολίες και οι ευκαιρίες που θέλετε θα έρθουν, αρκεί να μη ζητάτε ανέφικτα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε όμορφα χωρίς ιδιαίτερες έννοιες να σας στενοχωρούν. Κάντε διακοπές φεύγοντας κάπου μακριά και αφήνοντας πίσω σας ότι σας αγχώνει. Μια καινούρια γνωριμία θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα πρόβλημα δουλειάς ή κάτι πιο προσωπικό σας θα μεσολαβήσει κάποια στιγμή για να δοκιμάσει τις αντοχές σας και να σας αναστατώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που θα σας δοθούν ή θα σας έρθουν απρόσμενα και μην απαιτήσετε περισσότερα. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας και μην αφήσετε στην τύχη κάποιες ενοχλήσεις.

ΛΕΩΝ: Στη σύνθετη κατάσταση που περνάτε με καλά και δύσκολα μαζί, πρέπει να ξέρετε ότι στον οικονομικό όπως και στον ερωτικό σας τομέα, δεν πρόκειται να λείψουν οι ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με καλό μάτι τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Ένα απολαυστικό ταξίδι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μια επαγγελματική προσφορά θα είναι τα δώρα του μήνα για τους περισσότερους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Αναλαμβάνοντας τις έκτακτες ευθύνες σχετικά με τη βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας, αποφύγετε να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι βέβαιο ότι θα σας υπερασπιστούν όταν θα το χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά καλή για τις επιδιώξεις σας, ειδικά τις ερωτικές. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο ή στόχο που σας ενδιαφέρει, κινηθείτε διαλλακτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε βασικούς τομείς της. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή είναι πιθανές, ενώ κάποιες αγορές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς προετοιμαστείτε για επαγγελματικές εξελίξεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, χωρίς όμως να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και να θέλετε να επιμηκύνετε τις διακοπές σας, τελικά θα είναι μικρής διάρκειας, καθώς τα θέματα του οικονομικού σας τομέα θα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα. Κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και σταματήστε να είστε απόλυτοι με το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.