Social Icons

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι περιορισμοί σας ανάγκασαν να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αρκετές για να αποφύγετε αναμνήσεις του παρελθόντος που είχαν αποδειχθεί λανθασμένες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε.