Social Icons

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερσκελίσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε ότι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δε θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΛΕΩΝ: Η υγεία σας θέλει φροντίδα ειδικά στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστικός από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.


ΙΧΘΥΣ: Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.