Social Icons

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι. Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση σας και να ξεπεράσετε τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο. Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.


ΙΧΘΥΣ: Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.