Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις. Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε για μια ακόμα φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούρια εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ: Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά που βαδίζετε. Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης, θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων. Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω.


ΙΧΘΥΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα.