Social Icons

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Κυριακή 19 έως 25/7/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 25, φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Η βδομάδα που θα διανύσετε όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθεί ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως, ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε. Μετά από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Όπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με το σύντροφο της ζωής σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δε θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές. Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δε βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί. Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε ένα από τα πιθανά σενάρια, είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον, να εξελιχθεί σε ένα βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 23, φροντίστε να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής. Όμως, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας κόσμο και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μη γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 25, οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Όμως, τώρα που θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε. Ελάτε πιο κοντά με το σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ότι δε σας αρέσει. Επαναστατήστε και αναζητείστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούριους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας. Βέβαια, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δε θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε ένα θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο. Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Γενικά, αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 19, αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούριες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δε σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένους θα επηρεάσουν την πρόοδό σας και το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στο συναισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 22, άτομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν υπήρξατε υπεύθυνοι. Μη φοβηθείτε μια που για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δε θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα. Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση.


ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις, για να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, που εξάλλου σας ενδιαφέρει αρκετά. Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.