Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δε βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπεράστε με άνεση ότι δε σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

ΛΕΩΝ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει, ώστε να μην έχετε αργότερα μικροπροβλήματα υγείας που θα σας απασχολήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.


ΙΧΘΥΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.