Social Icons

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – 2/7/2015

Αλλαγές και μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα προκαλεί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω που το σπίτι του είναι ο Κρόνος και χρειάζεται οργάνωση, υπομονή και ρεαλισμό.
Μαζί της συμμετέχουν ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Άρης και επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί,  Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του 1ου δεκαήμερου, τις πρώτες μέρες του 2ου δεκαήμερου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά.
Δε θα λείψουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα προβλήματα στην οικονομία των κρατών, τα προβλήματα διοίκησης, η αύξηση της εγκληματικότητας και των βίαιων γεγονότων, καθώς και διάφορες κινητοποιήσεις.
Απαιτείται ρεαλισμός, ψυχραιμία, ανασυγκρότηση και συνεργασία. Σπασμωδικές αντιδράσεις το μόνο που θα φέρουν θα είναι άσχημες επιπτώσεις. Για να μειωθούν ή να υποχωρήσουν τα προβλήματα χρειάζονται ήρεμες αποφάσεις και σταθερά βήματα που θα στηρίζονται στη λογική και όχι στην κρίση της στιγμής.
Ας δούμε πιο αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι ώρα για μεγάλες αλλαγές καθώς θα υπάρχουν δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Συγκεντρωθείτε στα τρέχοντα θέματά σας και μην παραμελήσετε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Κάντε σωστή οργάνωση και μην εμπλέξετε την προσωπική σας ζωή με τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανασφάλειες που θα σας κατακλύσουν δε θα σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε για να πλησιάσετε τους στόχους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε στόχους που σας ξεπερνούν και γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα συναισθηματικής φύσεως και στα οικονομικά σας. Βάλτε μια τάξη διαχωρίζοντάς τα, ώστε το συναίσθημα να μην επηρεάζει τις αποφάσεις σας. Εξετάστε τις εναλλακτικές που έχετε χωρίς να σπαταλάτε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με ανούσια θέματα. Κρατήστε ουδέτερη στάση απέναντι σε άτομα που ανταγωνίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το να κλειστείτε στο καβούκι σας και να απομονωθείτε δε θα κερδίσετε τίποτα. Αντίθετα θα δημιουργήσετε εντάσεις και θα γίνετε περισσότερο νευρικοί ακούγοντας τι συζητούν για εσάς. Ασχοληθείτε με τα τρέχοντα θέματα της ζωής σας, εμπιστευθείτε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους και στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πάτε παρακάτω.

ΛΕΩΝ: Οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και δε θα σας αφήνουν το χρόνο που θέλετε να αφιερώσετε στον εαυτό σας, ενώ ταυτόχρονα θα τρέχουν και οι υποχρεώσεις. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, απαλλαγείτε από ευθύνες που δε σας αναλογούν και ρίξτε τους τόνους στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες που σας προκαλούν εξάντληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε το τοπίο γύρω σας και απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας επιβουλεύονται. Με το να υποβιβάζετε τον εαυτό σας ή να προβάλλεστε συνεχώς δεν είναι η καλύτερη στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και πράξτε το ίδιο και στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΙ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε χωρίς να κάνετε επανάσταση για να τις πετύχετε, εκτός αν σας αρέσουν οι εντάσεις, οι καυγάδες και γενικά το εκρηκτικό κλίμα. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν, αναλαμβάνοντας ευθύνες και λύνοντας διαφορές με συνεργάτες για να μην υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων. Θα υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος, αλλά δεν είναι η σωστή στιγμή να ανοίξετε την πόρτα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η θέση της Πανσελήνου βγάζει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που κινείστε και συμπεριφέρεστε απέναντι στους άλλους. Φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μη ζείτε σε ουτοπίες. Η λογική σε πρώτο πλάνο θα είναι ο βοηθός σας, οπότε μη δείξετε δυσαρέσκεια σε ότι ακούσετε αν δε συμφωνεί με τις δικές σας απόψεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Σταματήστε να αναλώνεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν τελειώσει και δείξτε αλλού το ενδιαφέρον σας. Επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να αναδείξει την αξία σας και να σας ανοίξει νέους δρόμους. Ταυτόχρονα κρατηθείτε μακριά από ανούσιες αγορές ή σπατάλες που θα πλήξουν τον οικονομικό σας τομέα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχετε καβούρια, απλά διατηρήστε το μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας είναι επόμενο ότι θα δοκιμαστούν τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σας σχέσεις. Εκρήξεις θυμού και αντιπαραθέσεις που θα φέρουν ρήξη στις σχέσεις σας καλό είναι να αποφευχθούν. Οι χαμηλοί τόνοι θα λειτουργήσουν σωτήριοι ώστε να αντιμετωπίσετε και την πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά να προβείτε και σε θετικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Βελτιώστε τη ζωή σας βγάζοντας από πάνω σας ότι σας καθυστερεί και σας πάει πίσω. Μάθετε από τα λάθη σας και προχωρήστε δυναμικά μπροστά. Ισορροπήστε ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, για να μην καθυστερείτε μόνοι την πορεία σας. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει μπορούν να μπουν σε τάξη, αρκεί να κινηθείτε αποφασιστικά και με σιγουριά.


ΙΧΘΥΣ: Αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο σας επιφυλάσσει η Πανσέληνος και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Μην προβείτε σε δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πράξετε, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε άλλους. Ξεκαθαρίστε ποιοι είναι φίλοι σας και ποιοι σας ενδιαφέρουν ερωτικά πριν τα μπερδέψετε, γιατί το να πληγωθείτε είναι κάτι που δεν το αντέχετε.