Social Icons

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Σε θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια μικρή εκδρομή μακριά από το χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου. Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ: Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές ξεκινήστε κάνοντάς τις στο χώρο που κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δε θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφιστάμενους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.


ΙΧΘΥΣ: Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.