Social Icons

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ότι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα. Η υπερένταση δε σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δε σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία-μία χωρίς βιασύνες. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας και τους αποδοκιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δε γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δε φταίνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας. Όσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση που θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη.


ΙΧΘΥΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δε σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.