Social Icons

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες. Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, πριν έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Στηριχθείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας. Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα δε θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.


ΙΧΘΥΣ: Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.