Social Icons

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Κυριακή 17 έως 23/5/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους από τις 19, αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές, για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε το διάλογο. Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες. Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δε θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Από τη μία προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια, εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δε θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας. Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα δεχθείτε θα είναι σε ισόποση ποσότητα των επιτυχιών  που θα έχετε και έτσι δε θα χάνετε τις ισορροπίες σας. Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σας, παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο. Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δε θα είναι και τόσο καλή. Πολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα. Θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιο χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον. Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές. Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούρια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό που όμως θα είναι για λίγο. Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευθείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη, προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε. Ίσως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεων σας ή η οριστική τους διάλυση.

ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 22, προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ο συνδυασμός του να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, για να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας. Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούριους συνδυασμούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας και θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη. Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια. Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος. Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Η μέρα θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη στα ζητήματα καρδιάς, ώστε να αλλάξει η διάθεσή σας και να βελτιωθεί η επικοινωνία με το έτερον σας ήμισυ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζεται καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 23, να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση. Παράλληλα η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού.


ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη. Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως. Όσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια λύση.