Social Icons

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση. Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία. Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες. Είστε δυνατοί στο λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ: Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι. Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.


ΙΧΘΥΣ: Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο.