Social Icons

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

ΛΕΩΝ: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και την φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την  ειλικρίνειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει.


ΙΧΘΥΣ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.