Social Icons

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για ο καλό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δε σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καθυστερείτε στο να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας, θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.


ΙΧΘΥΣ: Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία.