Social Icons

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε το σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ότι αφορά την εργασία σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις επιλογές σας στους άμεσους συνεργάτες σας, βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Όταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δε σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία  και στα χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει  να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.