Social Icons

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η πίεση που θα υπάρχει αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΛΕΩΝ: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δε σας ζητούν τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχθείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.