Social Icons

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.


ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.