Social Icons

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ενισχύεται θετικά η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και στον ατόμων του οικογενειακού σας χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΛΕΩΝ: Στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση να μην τους σπρώχνετε στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δε σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι.