Social Icons

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δε σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Μην απογοητευθείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δε σας αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε, θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.


ΙΧΘΥΣ: Μην ασχολείστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δε θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο.