Social Icons

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΛΕΩΝ: Έρχεται στην επιφάνεια την ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές σας αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες, προγραμματίστε τις δουλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δε θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε στους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή με κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.


ΙΧΘΥΣ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.