Social Icons

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές. Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε ότι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δε θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.