Social Icons

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.


ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια  και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΛΕΩΝ: Απαιτήστε καλύτερες  συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε  πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να είστε  πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας  κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά  σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που  οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε  τουλάχιστον τις βασικές σας  επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο  χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε αλλαγές  που θα δώσουν καινούριο νόημα  στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν  την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις  επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση  την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.

ΙΧΘΥΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις  ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς  να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.