Social Icons

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας, διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες μικροεντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μνήμες του παρελθόντος  έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας  και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι  τις καλές στιγμές που υπήρχαν.

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη τέτοιου  τύπου αναδρομές που σας οδηγούν  σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα αφορούν  την κοινή σας πορεία σε ήσυχο  περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε  σίγουροι ότι δε θα  απογοητευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι είστε μόνοι  αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη  μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη  ζωή σας και την ομορφαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ρομαντισμός  και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται  και να νιώθετε πως τώρα όλα  πάνε καλά για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το να αφήνετε  το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και  προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο  κοντά στον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατανοήστε πως  καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές και  δε γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε στο ταίρι  σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας  και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται  άμεσα λύση.