Social Icons

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας, δε θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός, δε θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μία επέκταση σε καινούριους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ότι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν ασχοληθείτε  με ότι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω, θα βρεθούν και πάλι στο δρόμο  σας.

ΛΕΩΝ: Εάν συνεχίσετε να είστε  κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην  τα βάζετε με όσους δε συμφωνούν  με τις απόψεις και τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή  τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της  οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς  αδιάφορους.

ΖΥΓΟΣ: Στην προσπάθειά σας  να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε  να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε  με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά  του αγαπημένου σας προσώπου και  πάρτε δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας  για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις αλλαγές  που θέλετε για να νιώσετε πιο  ευχάριστα στον προσωπικό χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση  όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε  να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες  που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε  και κάνετε αδέξιες κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που  θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας.