Social Icons

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Εάν περνάει από το χέρι σας, δε θα ήταν άσχημο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι που θα σας απαλλάξει από την καθημερινότητα και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα, για να μπορέσετε να αποτινάξετε ότι σας βαραίνει και σας ενοχλεί και να μην το κουβαλάτε και τη καινούρια χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παροδικές καλυτερεύσεις  θα υπάρξουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο  να αφήσετε το μήνα να κυλήσει, χωρίς  να δίνετε σημασία στο παραμικρό  που θα πέσει στην αντίληψή σας.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πως όσο  κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε  στο σημείο να γκρεμίσετε ακόμα και  τις φιλίες σας, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούριες που θα σας γεμίζουν την επομένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ανακατευτείτε  σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις  με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά  σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην σας  αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε  ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας  αδυναμίες μεγάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία  με τους συνεργάτες σας θα είναι  δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή  θα καταφέρετε, να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος  να απογοητευθείτε αφού δε θα λείψουν  οι ευκαιρίες. Αναδιοργανωθείτε και  μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καθυστέρηση στα  προγραμματισμένα σχέδια που έχετε  κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί  και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η  συναισθηματική σας ζωή χωρίς  λόγο, είναι πιθανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν  δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και  η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε  κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και  θα καταστρέψετε ακόμα και τις  καλύτερες σας στιγμές.