Social Icons

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών σας θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά, είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα  σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους. Βγάλτε την τρυφερότητά σας και  κάντε την καθημερινότητά σας  πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική.

ΛΕΩΝ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα  για να νιώσετε  ασφάλεια. Πρέπει να δείξετε καλή θέληση αφού τα λόγια  δε θα συμβαδίζουν  με τις πράξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υπερευαισθησία που θα αντιμετωπίζετε τα πάντα, θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΖΥΓΟΣ: Η δυσαρέσκεια που  εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν  είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από  το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δράστε με γνώμονα  τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε  από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δε σας  βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε  τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και  στο σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καυγάδες και διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι  ευαίσθητος. 

ΙΧΘΥΣ: Αφού αναζητάτε μια  αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε  την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.