Social Icons

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 10 έως 16/2/13



 
ΚΡΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10, δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας
παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.
Μην ρισκάρετε τα πάντα  μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε  τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ότι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.
Φροντίστε να είστε πιο  επιβλητικοί με ανθρώπους που  δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις  σκέψεις σας, γιατί η κούραση  σας είναι περισσότερο πνευματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να φανείτε  πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας  που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας  όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Εάν πλήττετε παράφορα με την  επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές  η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να γνωρίζετε  καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε οποιαδήποτε  βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε  τους συνεργάτες σας με υπερβολικές  απαιτήσεις, όταν αυτοί δε σας ζητούν τίποτα. Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε  κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι  δεν παραδέχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή πιστεύετε  ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε  ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα  πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους. Μην επιτρέψετε στο  οικογενειακό σας περιβάλλον να σας  πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καυγάδες και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10, αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχθείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Αποφύγετε να δεσμευθείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Διαφυλάξτε τις σχέσεις  σας όσο καλύτερα μπορείτε και  κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται  να σας βοηθήσουν. Μην πάρετε μέρος  σε εντάσεις που θα πλήττουν το χώρο, γιατί αυτή η εβδομάδα σας πάει σχετικά κόντρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία  σας δε θα βρίσκεται και στα  καλύτερά της και λόγια που  θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης  θα αποβούν σε βάρος σας. Μην είστε  απαιτητικοί από τις σχέσεις  σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς  για να διαμορφωθεί μια κατάσταση  που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα. Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί  θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και  τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αργότερα θα υπάρξει  μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούριων προσώπων και  θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους. Το πλανητικό σκηνικό  της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον  οικονομικό σας τομέα με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10, προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους. Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΙΧΘΥΣ: Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας. Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον.