Social Icons

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ιανουάριος 2013


ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 27, αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για το σύντροφό σας. Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών αφού θα
μπορείτε να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για κάτι που είχε κάνει και σας είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν και να έρθετε και πάλι κοντά του. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε, γιατί το να χάσει την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το να πάρετε πίσω αυτά που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να σιωπήσετε και να περιμένετε, αφού και εσείς ξέρετε ότι ο εκνευρισμός σας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 30, ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δε θα μείνετε παραπονεμένοι. Σεβαστείτε τα συμφέροντα και το χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή  στο σύντροφό σας, πριν δυσκολέψετε  την κατάσταση ανακατεύοντας  τρίτα πρόσωπα ανάμεσά σας, εκθέτοντας τη σχέση σας ανεπανόρθωτα. Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια  από τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφό σας, σε αυτή την περίοδο  που είναι γεμάτη υποχρεώσεις  και εργασίες. Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούριους  στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 27, προωθεί την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Εκτός από τόλμη χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν το ρόλο τους. Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που  οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι  ενός ορίου. Νιώστε αυτάρκες, τώρα που  φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό  και οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας  παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι σκέψεις που κάνετε και δεν  βλάπτουν άλλους, δείχνει ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές.

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11, δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες. Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε τακτική  και μην παίζετε παιχνίδια  δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε  στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό  που έχετε αυτές τις ημέρες. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας  αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές  αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν  αποδείξει εδώ και καιρό ότι  είναι ανθεκτικές. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε  περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον  πραγματικό κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε  πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και  εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε  άτομα που δεν πρέπει.
Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε  τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Εάν δεν  μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη  στο σύντροφό σας που είναι  αποφασισμένος να σας αφιερώσει  περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον  μην τον αδιαφορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8, θα σας θυμίσει να μην το βάλετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε. Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 19, μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες. Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δε σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τις ανάγκες  σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε  συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα  εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε  να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία  που έχουν κάποια πρόσωπα στη  ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια  συζήτηση με το σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα  που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν  ότι τους είστε χρήσιμοι.