Social Icons

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις. Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο. Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας.
 
ΙΧΘΥΣ: Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.