Social Icons

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...

Την 1η ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.
 
Στις 3 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, εντείνει περισσότερο την αναστάτωση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, ενώ οι εντάσεις στο χώρο θα είναι αρκετές. Δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο και τις ισορροπίες σας, αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε ψυχραιμία και αδιαφορία σε ότι ακούσετε και δε σας αφορά. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν.
 
Στις 7 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.
 
Στις 8 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 13 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, καλυτερεύει τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο και σας φέρνει πιο κοντά με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 16 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις.
 
Στις 17 ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αλλάζει τη συμπεριφορά σας και οι νευρικότητα που θα σας διακρίνει θα απομακρύνει από κοντά σας ορισμένα άτομα.
 
Στις 18 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δε σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με το Δία στον Ταύρο, σας δίνει προστασία για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα και τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές.
 
Στις 19 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 22 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 23 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 26 ο Δίας περνάει στους Διδύμους και θα έχετε τη δυνατότητα να καταπιαστείτε με πολλά θέματα, αλλά όχι απαραίτητα να βρείτε λύσεις και απαντήσεις. Με την πολυπλοκότητα των Διδύμων στον πλανήτη της επέκτασης, μάλλον θα χρειαστεί να κινηθείτε έχοντας χαλινάρι σε αποφάσεις και κινήσεις που δεν έχουν μελετηθεί σωστά. Αφήστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας να αναδειχθούν και να προηγούνται χωρίς υπερβολές, για να φτάσετε στην επιτυχία και τους στόχους σας. Θα υπάρχει ένα γενικό άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα με συνοδό την τύχη, οπότε μη βιαστείτε να το βάλετε κάτω.
 
Στις 28 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
Στις 31 ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δε τα περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε  νέες επαγγελματικές επιδιώξεις.