Social Icons

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δε βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.
 
ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ότι ακούτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπεράστε με άνεση ότι δε σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δε συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.
 
ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δε σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.