Social Icons

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος...

Την 1η ο Δίας εισέρχεται σε ορθή πορεία στον Ταύρο και ο επαγγελματικός τομέας αρχίζει να ανθίζει και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα και απολαβές. Η τύχη θα είναι συνοδοιπόρος σας, ενώ οι πιέσεις θα μειωθούν αισθητά και θα μπορείτε να κινείστε στους δικούς σας ρυθμούς. Εξασφαλίστε την προσωπική σας ησυχία, κρατώντας μακριά άτομα που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες, οπότε δώστε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω χωρίς νόημα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.
 
Στις 3 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 5 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και θα κινητοποιηθείτε ώστε να συγκεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων μας. Αυξάνεται η διαίσθηση και η ενέργεια, αλλά με υπευθυνότητα και επιμέλεια θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα με σωστό τρόπο. Οικονομικά θα πρέπει να είστε εγκρατείς, ώστε να μην εξανεμίζετε ότι αποκομίζετε.
 
Στις 8 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει άλυτα.
 
Στις 9 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
 
Στις 11 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να κατασταλάξετε στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε ότι σας αναλογεί και αποφασίστε να αλλάξετε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και βάλτε στη θέση τους, όσους παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 12 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.
 
Στις 15 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.
 
Στις 16 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 18 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις.
 
Στις 19 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
 
Στις 20 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς.
 
Στις 21 ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας αλλαγές σε προκαταλήψεις, ιδέες και δεδομένα. Θα επικρατήσει προσωρινά ένα χάος, καθώς η διαχείριση των αλλαγών θα σας φανεί βουνό, αλλά σκεπτόμενοι τους δρόμους που σας ανοίγονται και αφήνοντας τις πρωτότυπες ιδέες να συνυπάρξουν με τη λογική όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, αποβάλετε από πάνω σας κάθε παρορμητική κίνηση και αφήστε και καμιά κριτική να πέσει στο τραπέζι ακόμα και αν είναι κόντρα σε αυτά που πιστεύετε.
 
Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε.
 
Στις 25 η Πανσέληνος στο Λέοντα, φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μεγάλες αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι για εσάς και να τις αρπάξετε. Εμπιστευτείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο).
 
Στις 27 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα σας κάνει νευρικούς και αρκετά απρόσεκτους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.
 
Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.
 
Στις 29 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.