Social Icons

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2023

Το καλοκαίρι τελείωσε επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου και καθώς πέρασε τη φθινοπωρινή ισημερία, καλείστε να αναλογιστείτε τα γεγονότα που πέρασαν και να προετοιμαστείτε για αυτό που θα ακολουθήσει. Ο Ήλιος εισήλθε στον ισορροπημένο Ζυγό, ενθαρρύνοντάς σας να σταθμίσετε τις επιλογές σας με ανοιχτό μυαλό και να κοιτάξετε που μπορείτε να βρείτε υποστήριξη και συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.
 
Με αρκετούς πλανήτες να σταματούν την ανάδρομη πορεία τους και να επανέρχονται σε ορθή, η ένα ρέει πιο εύκολα. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τις 11/10, θα έχετε την ευκαιρία να υπερασπιστείτε τα θέλω σας και να δώσετε την αξία που σας αντιστοιχεί. Στις 23/10 που Ερμής και Ήλιος περνούν στον πολυμήχανο Σκορπιό, θα αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες και θα αρχίσετε να  αισθάνεστε πιο ελεύθεροι, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε κτητικότητα, χειραγώγηση και ζήλια. Ο Οκτώβρης κλείνει με τη έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο Ταύρο στις 28, γεγονός που θα σας θυμίσει να αποφύγετε την απληστία για να μην αλλοιώσετε τις σχέσεις μας.
 
Στις 5/11 ο Κρόνος περνάει στους Ιχθείς τερματίζοντας τον ανάδρομο κύκλο του και αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή που θα πρέπει να δείτε αν μπορείτε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας και να χτίσετε τη φήμη που χρειάζεστε. Και αφού θα αντιμετωπίσετε σκληρές πραγματικότητες, θα είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε και πάλι με τα όνειρά σας μια που ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθείς από τις 6/12. Αδράξτε τις στιγμές, φροντίζοντας να πατάτε γερά στο έδαφος και να μην ονειροβατείτε.
 
Κριός:
Προσπαθήστε να μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις, επειδή θέλετε να αλλάξετε. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες σας για να προχωρήσετε στην επόμενη μεγάλη κίνηση. Αναλογιστείτε όλα όσα έχετε καταφέρει στον επαγγελματικό σας τομέα και διαμορφώστε την πορεία σας με υπομονή. Ανακαλύψτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε σωστά δεξιότητες και ενδιαφέροντα. 

Ταύρος: Εάν μάθετε να εκτιμάτε τα μικρά που γίνονται στη ζωή, θα είστε σε θέση να αγκαλιάσετε έναν πιο ελεύθερο τρόπο σκέψης και ότι συναρπαστικό τον συνοδεύει. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας, βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσης που βρίσκεστε και αναζητώντας νέες προκλήσεις. Εκφράσετε την επιθυμία σας να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και ίσως πυροδοτήσετε συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες περιπέτειες. 
 
Δίδυμοι: Πουλήστε ακριβά τον εαυτό σας, γιατί έχετε πολλά να δώσετε και πρέπει να είστε περήφανοι στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρεθήκατε κάτω από τεράστια πίεση στη δουλειά, αλλά καταφέρατε να λάμψετε, οπότε φροντίστε να ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε μέρη όπου οι ιδέες σας θα εκτιμηθούν πραγματικά. Αξιοποιήστε το δημιουργικό σας μυαλό και εκμεταλλευτείτε τη σωστή στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να ξεκινήσετε νέα σχέδια. 
 
Καρκίνος: Καθώς θα 
συνεχίζουν οι δυσκολίες στην καθημερινότητά σας, κρίνεται σκόπιμο να προγραμματίσετε μικρές αποδράσεις για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Προσπαθήστε να βλέπετε ότι συμβαίνει γύρω σας με διαφορετική οπτική ματιά και επικεντρωθείτε στον εμπλουτισμό της ψυχικής σας ηρεμίας. Βελτιώστε τη διάθεσή σας αλλάζοντας τους ρυθμούς σας, τα χόμπι και τις συνήθειές σας.
 
Λέων: Θα έχετε
τη δύναμη να κάνεις οτιδήποτε όσο και αν θα φαίνεται δελεαστικό, ακόμα και να ξεγελάσετε τον εαυτό σας. Οι τεχνικές σας θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε τον χρόνο να περνάει πιο γρήγορα. Αν δεν έχετε διάθεση να επιδοθείτε σε νέες συνεργασίες, ασχοληθείτε με τις υπάρχουσες και προσαρμόστε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.
 
Παρθένος: Α
ποφορτιστείτε από τυχόν περιττές εργασίες που έχετε αναλάβει για άλλους και καταναλώστε το χρόνο σας για να διασκεδάσετε.  Επικοινωνήστε με σαφήνεια με τους γύρω σας για τις ανάγκες σας και αποφύγετε να απειλήσετε για να περάσει το δικό σας. Χαλαρώστε περνώντας χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά θυμηθείτε να εκφράζετε πώς νιώθετε πραγματικά. Πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και όχι να χτίσετε τις σχέσεις σας με ψέματα.
 
Ζυγός: Έχετε βάλει πλώρη για να προβείτε σε μια μεγάλη αγορά, αλλά πριν προχωρήσετε στην πραγματοποίησή της εκμεταλλευτείτε τους μήνες για να σιγουρέψετε τα έσοδά σας και να τα σταθεροποιήσετε.
Οπλιστείτε με αρκετή αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση και όχι απαραίτητα μόνοι σας. Αφουγκραστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας, μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με αγαπημένα πρόσωπα και προχωρήστε μαζί το μονοπάτι που θα χαράξετε.
 
Σκορπιός: Τ
ο φθινόπωρο έρχεται ρίχνοντας φως στον κόσμο σας και επιτρέποντάς σας να αντλήσετε έμπνευση και γνώση από το άμεσο περιβάλλον σας. Βγείτε από το καβούκι σας, κάντε νέες επαφές και γνωριμίες, συνομιλήστε με συνεργάτες και φίλους και συλλέξτε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και βρείτε δραστηριότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε μαζί. 
 
Τοξότης: Α
φιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να το οραματιστείτε το μέλλον σας. Ξεκινήστε να κινείστε με στόχο την ανανέωση όχι μόνο του χώρου σας, αλλά και των ιδεών σας. Στοχεύστε στην ατομικότητα και μην ακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις. Βρείτε τρόπους χαλάρωσης, ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε με την υγεία σας. Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον προσωπικό σας χώρο που αντανακλά το γούστο, το στυλ και την προσωπικότητά σας. 
 
Αιγόκερως: Συνεχίστε να ε
ξελίσσεστε, καθώς θα σα δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να κάνετε αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας με όσους συναναστρέφεστε. Πειραματιστείτε με νέες στρατηγικές και βελτιώστε τον κοινωνικό σας περίγυρο, ανοίγοντας την πόρτα για να γνωρίσετε περισσότερο κόσμο. Χρησιμοποιήστε την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά σας, για να σπείρετε τους σπόρους της φιλίας και να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα συνδέσεων. 
 
Υδροχόος:
Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας, τόσο για τις ιδέες σας όσο και τις μοναδικές προοπτικές που θα προσφέρετε. Εκμεταλλευτείτε τις εμπειρίες σας και σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξεπεράσει τυχόν επαγγελματικά εμπόδια. Εάν νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από την τρέχουσα θέση σας, περιμένετε μέχρι να διαμορφώσετε ένα εύρωστο σχέδιο με αξιόπιστους ανθρώπους. Το φθινόπωρο είναι εξαιρετικό για να σταθμίσετε όλες τις επιλογές σας και να αναθεωρήσετε τι λειτουργεί και τι όχι.
 
Ιχθείς:
Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, γιατί παραμένετε μια ευαίσθητη ψυχή που ζει σε έναν προβληματικό κόσμο και αυτό μπορεί να σας είναι δύσκολο να το χειριστείτε. Θα υπάρχουν αισιόδοξες νέες προοπτικές, οπότε καλείστε να στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και εκείνη θα σας καθοδηγήσει σε δύσκολα θέματα. Μη διστάσετε να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να τονώσετε το πνεύμα σας.