Social Icons

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.
 
ΛΕΩΝ: Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.
 
ΖΥΓΟΣ: Πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα. Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας.