Social Icons

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...

Στις 2 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με το Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.
 
Στις 3 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.
 
Στις 6 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα.
 
Στις 8 ο Άρης στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα.
 
Στις 10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, είναι δύσκολη όψη για συναισθηματικά θέματα αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να δείξετε τι νιώθετε πραγματικά. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφό σας γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας.
 
Στις 11 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα φέρει μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές. Θα δείτε σχέδια να αλλάζουν ουσιαστικά και να μεταμορφώνονται από εξωτερικές παρεμβολές, γεγονός που θα σας ταρακουνήσει και θα σας ωθήσει να λάβετε μέτρα και να θέσετε όρια και κανόνες. Βάλτε τάξη σε ότι συμβαίνει γύρω σας, καθώς η πειθαρχία που θα δείξετε θα είναι σωτήρια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους που ρουφάνε την ενέργειά σας, δημιουργώντας έναν νέο κοινωνικό κύκλο.
 
Στις 13 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ οι συνεργάτες σας θα δείχνουν πρόθυμοι να σας ακούσουν.
 
Στις 14 που πραγματοποιείται η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις οι περισσότερες ευχάριστες που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πορείας σε κάποια θέματα. Συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια και μην είστε αδιάφοροι απέναντι σε άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Ακούστε τη γνώμη αγαπημένων προσώπων που εμπιστεύεστε, αλλά πράξτε σύμφωνα με το τι ταιριάζει στο χαρακτήρα αλλά και τη διαίσθησή σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).
 
Στις 20 ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή στο Ζυγό, βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δώστε την πρέπουσα προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.
 
Στις 21 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.


Στις 22 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.
 
Στις 23 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.
 
Στις 24 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, καλυτερεύει τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια και τον επαγγελματικό. Με σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον.
 
Στις 28 που πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ταύρο, προετοιμαστείτε για μια περίοδο που θα σας βγάζει εκτός σχεδίου με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις. Το να ξεσπάτε σε όλους και να νευριάζετε με ότι γίνετε, δε θα σας βοηθήσει σε κάτι, παρά θα χειροτερέψει κι άλλο τα πράγματα. Δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αφήστε για αργότερα ονειροπολήσεις και υψηλούς στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας ωθεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας οπότε οι αντιδράσεις, οι κόντρες και οι προστριβές θα είναι αναπόφευκτες. Με τον Ερμή στο Σκορπιό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αποφύγετε επαφές και συζητήσεις εργασιακού χώρου. Μη δώσετε υποσχέσεις γιατί θα εκτεθείτε. Ότι ξεκινήσετε με αυτή τη διέλευση δε θα έχει διάρκεια, οπότε μην το επιχειρήσετε τώρα. 
 
Στις 29 ο Ερμής στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Άρη στο Σκορπιό, θα σας κάνει νευρικούς και αρκετά απρόσεκτους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.
 
Στις 31 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο,
φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.