Social Icons

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε να χαλαρώσει. Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και μετά για τους γύρω σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες. Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, έχουν παγιωθεί. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούριες θέσεις σε ότι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας. Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.
 
ΙΧΘΥΣ: Η λέξη κλειδί για σήμερα θα είναι καλαισθησία η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση.