Social Icons

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας. Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές μπορούν να είναι και εφικτές. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.
 
ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση. Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να κερδίσετε την ηρεμία στο χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΙΧΘΥΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.