Social Icons

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Ο Άρης φεύγει από τον Ταύρο αφήνοντας το συνοδοιπόρο του Ουρανό και μπαίνει στους Δίδυμους στις 3/3. Αυτό σημαίνει λιγότερη επαναστατική ενέργεια και περισσότερη επικέντρωση στην επικοινωνία, σε σχέδια και στην αναζήτηση ιδεών.
 
Συνωστισμό θα έχουμε στους Ιχθείς, καθώς Ήλιος και Αφροδίτη ξεκινούν σε αυτή τη θέση το μήνα, στις 13 θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη, ενώ στις 15 θα έρθει και ο Ερμής στην παρέα τους. Η ενέργεια που φέρνουν οι Ιχθείς βοηθά στη φαντασία, τη διαίσθηση, τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση. 
 
Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό στις 20 και η Αφροδίτη στις 21, και αυτό θα φέρει επιπλέον ενέργεια και κίνηση. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 28, ζητάει κατά κάποιον τρόπο ειρήνη και διπλωματία και θα πρέπει να εργαστείτε στο να διατηρήσετε τις ισορροπίες.
 
Το Μάρτιο όλοι οι πλανήτες θα βρίσκονται σε άμεση κίνηση και καθώς δε θα υπάρχει οπισθοδρομική ενέργεια, θα μπορείτε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εργαστείτε στην επίτευξη στόχων πιο πειθαρχημένα. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και δράστε γρήγορα για να ωφεληθείτε.
 
Μπορεί να υπάρξει έλλειψη συνειδητοποίησης με πολλαπλές παρεμβολές, οπότε είναι σημαντικό να είστε πιο ρεαλιστικοί, να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην αφήσετε την παράνοια, τη φαντασία και την ανασφάλεια να σας κυριαρχήσουν. Ίσως είναι χρήσιμο να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ειλικρινείς ανθρώπους και όχι με άτομα που σας κρύβουν μυστικά.
 
Ο μήνας είναι καλύτερος για τους Ιχθείς.
 
ΚΡΙΟΣ:
Η τακτική που έχετε συνήθως να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί, αυτή τη φορά θα αποδειχτεί λανθασμένη, αφού το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό, που δε θα καταπίεζε καμία πλευρά. Οι διαφωνίες θα φέρουν διαφορές, αντιθέσεις και αρκετά δύσκολες στιγμές. Όμως, είναι κρίμα το πείσμα σας να γίνει η αιτία να χαλάσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Στις 21 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να είστε πιο γνήσιοι στη συμπεριφορά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ:
Ακολουθήστε τις ευκαιρίες και αυτές θα σας οδηγήσουν σε μια θετική πορεία για το μέλλον της σχέσης σας. Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση. Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν καταναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Στις 4 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας. Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκής ανάπτυξης. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα. Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή.
 
ΛΕΩΝ:
Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε. Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή. Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η τύχη δε θα σας γυρίσει την πλάτη, αλλά αρπάξτε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και μην περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές. Πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις.
 
ΖΥΓΟΣ:
Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι. Στις 28 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούρια άτομα που θα εισβάλλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δε σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή. Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ριζικές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στυλ. Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.
Στις 15 με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθείς, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα και αν έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν. Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στο νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια. Μετά από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δε θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά το χώρο του σπιτιού σας.
 
ΙΧΘΥΣ:
Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας. Στις 13 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση.
Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.