Social Icons

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία. Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε σε διαφορετικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη. Ένα ταξίδι εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Πρέπει να είστε τόσο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.


ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.