Social Icons

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...

Στις 3 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, προκαλεί αναστάτωση στον οικονομικό τομέα ενώ δε θα λείπουν τα απρόοπτα που θα σας αποπροσανατολίζουν από τους βασικούς σας στόχους.

Στις 4 η Αφροδίτη περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, δημιουργώντας προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Αυξάνεται η ανασφάλεια για τα πεπραγμένα, ενώ τάσεις αυτοκαταστροφής θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σε συναισθηματικό επίπεδο μειώνεται η εμπιστοσύνη σας και θα γίνετε αρκετά πιεστικοί απέναντι στους άλλους.

Στις 5 ο Άρης στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες με επιτυχή αποτελέσματα, αρκεί να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί.

Στις 8 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί συζητήσεις με σοβαρό υπόβαθρο και συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι αρκετά κοντά με τις επιθυμίες σας.

Στις 9 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,  ευνοεί τον οικονομικό τομέα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.

Στις 9 που ο Άρης περνάει στον Ταύρο, γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες.

Στις 12 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Παρθένο,
δημιουργώντας ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Την ίδια μέρα ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη,  προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

Στις 13 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.

Στις 17 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για αγορές ή πωλήσεις, όπως και για συνεργασίες ή νέα ξεκινήματα.

Στις 24 ο Ερμής
στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.

Στις 24  ο Ερμής στον Κριό σε αντίθεση με τον Ήλιο τον Κριό, σας κάνει πιεστικούς και κακούς συνομιλητές. Αποφύγετε συναντήσεις και επαφές που θα σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς ο χαρακτήρας σας θα ξενίζει συνεργάτες ή άτομα κύρους.

Στις 27 ο Άρης
στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη δυναμικότητά σας ώστε να αναλάβετε υποχρεώσεις και να τις φέρετε σε πέρας παρόλο που θα είστε ιδιαίτερα συνεσταλμένοι.

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 28 στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 29 ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει κοντά σας σημαντικά πρόσωπα πρόθυμα να σας προσφέρουν βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια.

Στις 30 ο Δίας
σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει την ανασφάλεια, το άγχος και την κούραση. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας.

Στις 31 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, δίνοντας σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά.