Social Icons

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δε σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που δε χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και εσείς θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Η κάθε σας κίνηση θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Μία έστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δε σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ότι μέχρι σήμερα. Όμως, να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό σας περιβάλλον. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτή την περίοδο από κάποια άτομα, είναι ότι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη στο να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολή θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση.